TERMEKEK

SPECIÁLIS BÚTORZAT GYÓGYSZERTÁRAK RÉSZÉRE

A gyógyszertárak berendezésénél figyelembe kell venni ennek a szektornak a speciális igényeit, annak érdekében, hogy a teret maximálisan ki lehessen használni. Ezért olyan funkcionális bútordarabokat tervezünk és készítünk, amelyek segítségével könnyedén megoldható a termékek tárolás és kiállítása.

A korszerű anyagokat a legújabb kivitelezési technikákkal készítjük elő. Jól tudjuk egymás között az MDF-et, az üveget és a HPL anyagot kombinálni. A beépített LED világítás és a bútorzatra ragasztott nyomtatott szemléltetőanyagok használata a modern belsőépítészeti koncepció részei.

NAGYOBB TÁROLÓHELY

A gyógyszertárak részére tervezett fiókrendszerek a hagyományos tárolórendszerekhez képest 70%-kal megnövelhetik a tárolt gyógyszerek mennyiségét ugyanakkora helyen, a speciális rekeszeknek köszönhetően. Ezekben a fiókokban a gyógyszerek tárolási módjának köszönhetően kevés hely marad szabadon a keskeny fiókok között, ezért több fiók fér el egymás alatt. Így a raktári nyilvántartás is könnyebben követhető . A gyógyszerek egymástól speciális elemekkel választhatók el, így nem keverednek a különböző gyógyszerek egymás között össze. Ezek az elemek a fiók teljes hosszában igény szerint mozgathatók.

MEGBÍZHATÓSÁG

Az önhordó szerkezetek, állítható lábakkal vannak ellátva, a fiókok oldalsó része aluminiumból készült, elülső és hátsó fele 1,5 mm-es lapból, a fiókok alsó része pedig rácslemez, és ABS-be burkolt csapágyakkal ellátott sínrendszeren mozognak, ezért a folyamatos használatnak kitéve is tartósak.

MODULÁRIS MEGOLDÁSOK

A moduláris szerkezeti megoldások számtalan variációt tesznek lehetővé. Az 5, 6, 10, 12 vagy 13 fiókos rendszerek bármilyen gyógyszertári bútorzat elemei lehetnek.

RENDSZEREZÉS ÉS SZEMLÉLETESSÉG

A fiókok elülső oldalán található 7 betűs feliratok megkönnyítik a gyógyszerek rendszerezését és fellelhetőségét, ugyanakkor egy jól szevezett gyógyszertár hatását keltik.

HATÉKONY LED VILÁGÍTÁS

Különösen hatékonyak a cégünk által gyártott világító cégtáblák és LED világítású gyógyszertári keresztek, amelyek egy modern gyógyszertár fontos kellékei.

LUCRARI REALIZATE ANTERIOR

CRUCI FARMACIE SI PANOURI CU LED

FIRME LUMINOASE