ACASA-Mobilier-specializat2

CREATIVITATE, INOVATIE, EXPERIENTA

O afacere profitabila in sectorul farmaceutic impune atat gestionarea optima a spatiului cat si eficientizarea activitatii de eliberare de medicamente, pentru a obtine un maxim de utilitate in folosirea spatiilor de stocare si expunere. Solutiille inovatoare aplicate si experienta noastra in domeniu ne ajuta sa punem la dispozitia farmaciilor servicii complete de consultanta, arhitectura, design modern si eficient pentru amenajarea spatiului interior al farmaciilor.

Afla mai multe

ACASA-Sertare-metalice1

MAI MULT SPATIU, FIABILITATE, MODULARITATE

Sistemele de sertare specializate pentru farmacii permit stocarea, in aceeasi unitate de volum, a unor cantitati de medicamente cu pana la 70% mai mari decat in mobilierul conventional datorita posibilitatii de aranjare a cutiilor de medicamente in lungul acestor sertare specializate.

Afla mai multe

ACASA---Firme-si-cruci-luminoase

EFICIENTA PRIN TEHNOLOGIE LED

Extrem de eficiente in semnalizarea in zona a farmaciei, firmele luminoase si crucile cu tehnologie LED produse de mediaPHARM intregesc imaginea de Farmacie Moderna pe care clientii nostri o asteapta de la noi.

Afla mai multe

“4 PASI DE LA GAND LA REALITATE”

Pentru ca timpul dumneavoastra este pretios, am creat un concept simplu de masurare, proiectare,
prezentare 3D si executie de mobilier, prin care proiectul dumneavoastra este gata montat in mai putin de 14 zile.

4-pasi

Prin cele peste 400 de farmacii amenajate pana in prezent, mediaPHARM si-a intarit pozitia de lider al pietei nationale in amenajari de farmacii.