FACILITATI PRODUCTIE

HALA DE PRODUCTIE PROPRIE

In iunie 2013 am definitivat lucrarile de constructie a halei de productie situata in Parcul Industirial Craiova.Pe un teren de 1,300 mp avem o hala de 610 mp construiti si platforme betonate pe 445 mp, rezistente la apasari de pana la 10 tone / mp.

Suntem conectati la retelele de utilitati ale Parcului Industrial cu urmatoarele capacitati:

Energie electrica: 135 kW
Apa curenta: 3,7 bari
Gaz metan: 4,8 mc / h

hala

SPATII ADMINISTRATIVE

Pe o suprafata de 95 mp avem amenajate 2 birouri de lucru, vestiar, grup sanitar si sala de mese.

birouri

Echipamente tehnologice

CNC IN 3 AXE

Masa de lucru de 3050/2050 mm, freza de 9,5 kw, masa de vacuum conectata la pompa de 8,7 tone forta, 8 capete pentru scule, schimbare si calibrare automata. Echipamentul debiteaza material lemnos cu pana la 15 metri pe minut, gaureste, frezeaza, sculpteaza automat.

Precizia, data de cele 4 servomotoare, este de 0,03 mm. Masa de vacuum asigura o productivitate crescuta fixand materialele instant la pornirea pompei si poate tine piese mici de pana la 50/50 mm.

cnc

CIRCULAR ORIZONTAL

Este folosit la debitarea, ajutata de om, a placilor de material. Dotat cu pretaiere cu incizor, asigura obtinerea unor piese cu muchii perfecte dupa taiere.

circularSiCant

MASINA DE APLICAT CANT CU PREFREZARE

Aplica diferite canturi, de hartie, ABS sau furnir cu grosimi de pana la 7 mm. Asigura prefrezarea materialului pentru o muchie perfecta dupa aplicare. Lucreaza cu 12 ml / minut si primeste materiale pana la 54 mm inaltime.

cant

MASINA GAURIT MULTIPLU

Cu cele 21 capete de gaurire ce suporta burghie de la 2 la 20 mm, masina de gaurit permite obtinerea imbinarilor perfecte intre doua placi prelucrate prin gaurire si productivitate mult sporita gauririi manuale.

gauritMultiplu

SISTEM CENTRALIZAT DE EXHAUSTARE

Sistemul centralizat de exhaustare permite eliminarea prafului, pulberilor si rumegusului rezultate in procesele de prelucrare mecanica a materialelor si colectarea direct in sacii de stocare pana la elimnare. Acesta ofera oamenilor un mediu curat de munca, ajuta la pastrarea curateniei in hala si prelungeste perioada de exploatare a utilajelor.

exhaustare

ECHIPAMENT TERMOFORMARE
MATERIALE COMPOZITE

Echipamentul de tremoformare, dotat cu 2 platane pentru incalzire materiale si masa de vacuum de 3.100/1.400 mm conectata la o pompa de 7,4 tone forta, permite prelucrarea prin termoformare a materialelor compozite (Corian, Hi macs, plexiglass, PVC, HIPS etc). Inaltimea pieselor prelucrate poate fi de 700 mm. Temperatura maxima de incalzite este de 250 grade Celsius.

termoformare

COLECTARE SELECTIVA A DESEURILOR

Respectam toate normele de mediu aplicabile industriei de profil
si gestionam eficient si sigur deseurile rezultate in urma activitatii de productie. Detinem un container propriu de 14 mc in care colectam desurile lemnoase, avem zona speciala de depozitare saci rumegus, containere de 2 mc pentru deseuri de aluminiu si materiele plastice. Ajutam la protejarea mediului prin predarea tuturor deseurilor catre o firma specializata in distrugerea lor controlata.

colectare

SUPORT LOGISTIC – PARC AUTO

In prezent detinem 3 autoutilitare si 4 autoturisme pentru transport
persoane, toate destinate transportului si montajului de mobilier.

  • Autoutilitara Mercedes Sprinter lung (podea de 4,4 m) din 2010
  • Autoutilitara Mercedes Sprinter extralung (podea de 4.8 m) din 2014
  • Autoutilitara Renault Master (podea de 4 m) din 2010
  • Mercedes Citan, 5 persoane + zona pt scule, din 2014
  • Mercedes C Class variant din 2010
  • Opel Zafira monovolum din 2011
  • Peugeot 407 din 2008

In plus, pentru momentele in care nu facem fata cerintelor de transport, avem colaborari cu doi transportatori (Bucuresti si Craiova) care ne pun la dispozitie masini cu capacitatile necesare.

parc_auto

ECHIPA mediaPHARM

Puterea mediaPHARM sta in experienta si seriozitatea celor 22 de oameni care o formeaza. Impartasim aceleasi principii de corectitudine si ne leaga dorinta de face lucrurile bine. Ne place sa experimentam si sa invatam in fiecare zi moduri diferite de a face mobila.

echipaMediaPHARM