KREATIVITÁS, INNOVATÍV JELLEG, SZAKÉRTELEM

A MEDIApharm a bútorok előkelővé varázsolják a helyiséget. Nálunk tökéletesen harmonizál az egyszerűség és hasznosság az elsődleges tevékenységgel.

A több mint 550 elkészült tervünkből megértettük, hogy a felületek és tárolási helyek maximális kihasználásával sikerül tökéletesen hasznosítanunk az adott teret, és ez ugyanakkor csökkenti a gyógyszer kiadás idejét is. 10 éves tapasztalatunk segít bennünket olyan koncepció, tervezés, design és kivitelezés megvalósításában, amilyenről a megrendelő álmodik. A jelenlegi technikai beruházások, a munkafolyamatok és az embereink szakértelme lehetővé teszi számunkra, hogy most már a gyógyszertárak teljes berendezését vállaljuk, mindezt 14 napnál rövidebb időn belül.

Mivel a cég nevében a MEDIA szó a “intermediálni” (közvetíteni) igéből származik, mi közvetítjük mindazokat a tevékenységeket, melyek elválasztják a megrendelőnk álmait a kivitelezéstől. Mérünk, tervezünk, 3D- be megjelenítünk, kivitelezzük a belsőépítészeti terveket és a bútorzatot, mindezért megrendelőink csak kapcsolatba kell lépjenek velünk.

A piacon lévő trendek állandó követése, a kapcsolataink a tervezői és lakberendezési cégekkel, a szakbemutatókon való részvétel lehetővé teszi, hogy arról biztosíthassuk megrendelőinket, hogy a piacon lévő legjobb anyagokat és műszaki megoldásokat használjuk, természetesen, a jelenlegi trenddel és belső építészettel összhangban. A MEDIApharm biztonságot és egyszerűséget jelent.

 

Olvasd tovább

NAGY TÁROLÓHELY, MEGBÍZHATÓSÁG, MODULÁRIS MEGOLDÁSOK

Hatékonyabbá tesszük a teret. A speciális fém fiókrendszerek lehetővé teszik akár 75%-kal nagyobb mennyiség tárolását, mint a hagyományos fiókrendszerek. Az a lehetőség, hogy a fiók teljes magasságát használhatjuk tárolásra (a dobozokat “lábon” tároljuk), segít a tér intelligens kihasználásában, valamit a gyógyszerkészletünk megfelelőbb kezelésben. Az elválasztók segítik a gyógyszertípusok csoportosítását és gátolják ezek összekeveredését.

A szerkezetek mozgathatósága lehetővé teszi a fiókszekrények korlátlan variációjú összeállítását.

Olvasd tovább

HATÉKONY LED VILÁGÍTÁS

A kivilágított elemek a gyógyszertárak névjegyei, döntő szerepe van a beazonosításban és a felismerésben. Cégünknél külön részleg foglalkozik a gyógyszertárakra jellemző kivilágított elemek tervezésével, kivitelezésével és felszerelésével.

Olvasd tovább

‘4 LÉPÉSBEN AZ ÖTLETTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG’

Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért egy egyszerű műveletsort követve, amely mérésből, tervezésből,
3D prezentációból és a kivitelezési munkálatokból áll, az ön megrendelése 14 napon belül készen van.

A több mint 550 megrendelésnek köszönhetően, a MEDIApharm vezető poziciót foglal el a nemzeti piacon, ami a gyógyszertárak berendezési munkálatait illeti.