CREATIVITATE, INOVATIE, EXPERIENTA

La MEDIApharm , a mobila inseamna a innobila. Imbinam perfect simplitatea si utilitatea mobilierului cu specificul primar al activitatii.

In peste 550 proiecte livrate am inteles in detaliu ca obtinand un maxim in utilizarea suprafetelor de expunere si stocare, reusim gestionarea optima a spatiului si eficientizarea activitatii de eliberare de medicamete. Experienta primilor 10 ani ne pune in pozitia de a oferi servicii profesionale de concept, proiectare, arhitectura si executie pentru proiectele la care clientii nostri viseaza. Investitiile in tehnologia prezentului, procedurile de lucru si profesionalismul oamenilor ne permit astazi sa livram proiecte complete de amenajare si mobilare de farmacii in mai putin de 14 de zile.

Pentru ca la noi MEDIA vine de la “a media”, ne ocupam sa intermediem toate activitatile care despart visul clientului de proiectul pus in opera. Masuram, proiectam, prezentam 3D si executam mobilier si proiecte de amenajare pentru care clientii nostri trebuie doar sa ne contacteze.

Permanenta actualizare la trendurile din piata, contactul cu case de arhitectura si design si participarea la targurile de profil ne permit sa garantam clientilor ca vor primi tot ce este mai bun pe piata din punct de vedere al materialelor si tehnologiilor folosite, al designului si tendintelor actuale. MEDIApharm inseamna siguranta si simplitate.

Afla mai multe

MAI MULT SPATIU, FIABILITATE, MODULARITATE

Eficientizam spatiul. Sistemele de sertare metalice specializate permit stocarea in unitatea de volum a unei cantitati cu 75% mai mare decat in sertarele conventionale. Posibilitatea de stocare pe inaltimea sertarului (cutiile stocate “in picioare”) ajuta la o folosire inteligenta a spatiului si la o mai buna gestionare a stocului de medicamente. Separatoarele asigura functionalitate, permitand gruparea fiecarui tip de medicamente si impiedicand amestecarea acestora.

Modularitatea structurilor face ca posibilitatile de realizare a dulapurilor de sertare sa fie nelimitata.

Afla mai multe

EFICIENTA PRIN TEHNOLOGIE LED

Elementele de semnalizare reprezinta cartea de vizita a farmaciei, fiind un factor decisiv in identificarea si recunoasterea ei in zona. Am dezvoltat un departament specializat care asigura designul, productia si instalarea de firme si insemne luminoase specifice farmaciilor.
Afla mai multe

“4 PASI DE LA GAND LA REALITATE”

Pentru ca timpul dumneavoastra este pretios, am creat un concept simplu de masurare, proiectare,
prezentare 3D si executie de mobilier, prin care proiectul dumneavoastra este gata montat in mai putin de 14 zile.

Prin cele peste 550 de farmacii amenajate pana in prezent, MEDIApharm si-a intarit pozitia de lider al pietei nationale in amenajari de farmacii.