MediaPharm

previous arrow
next arrow
Slider
GYÓGYSZERTÁRI BÚTORZAT
KREATIVITÁS, INNOVATÍV JELLEG, SZAKÉRTELEM

A MEDIApharm a bútorok előkelővé varázsolják a helyiséget. Nálunk tökéletesen harmonizál az egyszerűség és hasznosság az elsődleges tevékenységgel.

FÉM FIÓKRENDSZEREK

NAGY TÁROLÓHELY, MEGBÍZHATÓSÁG, MODULÁRIS MEGOLDÁSOK

Hatékonyabbá tesszük a teret. A speciális fém fiókrendszerek lehetővé teszik akár 75%-kal nagyobb mennyiség tárolását, mint a hagyományos fiókrendszerek. Az a lehetőség, hogy a fiók teljes magasságát használhatjuk tárolásra (a dobozokat “lábon” tároljuk), segít a tér intelligens kihasználásában, valamit a gyógyszerkészletünk megfelelőbb kezelésben. Az elválasztók segítik a gyógyszertípusok csoportosítását és gátolják ezek összekeveredését.

MEGVILÁGÍTOTT

HATÉKONY LED VILÁGÍTÁS

A kivilágított elemek a gyógyszertárak névjegyei, döntő szerepe van a beazonosításban és a felismerésben. Cégünknél külön részleg foglalkozik a gyógyszertárakra jellemző kivilágított elemek tervezésével, kivitelezésével és felszerelésével.

7 országban eddig több mint 900 gyógyszertár működik

A MEDIApharmnál a bútor innovációt jelent. Tökéletesen kombináljuk a bútorok egyszerűségét és hasznosságát a tevékenység elsődleges sajátosságával Az első 16 év tapasztalata és a több mint 900 befejezett projekt lehetővé tette számunkra, hogy professzionális tervezési, tervezési, építészeti és kivitelezési szolgáltatásokat kínáljunk olyan projektekhez, amelyekről ügyfeleink álmodnak.

A technológiába, a munkafolyamatokba és a professzionalizmusba történő beruházások lehetővé teszik számunkra, hogy kevesebb mint 15 nap alatt teljes bútorprojektet szállítsunk. Mivel velünk a MEDIA a "médiából" származik, minden olyan tevékenységet elvégezünk, amely elválasztja az ügyfél álmait a projekttől és valósággá vált. A Mediapharm biztonságot és egyszerűséget jelent.

 Univers gyógyszertár

Westland gyógyszertár

Professional Farmaline gyógyszertár

Elexa gyógyszertár

Seti gyógyszertár

Univers gyógyszertár

 Univers gyógyszertár

Westland gyógyszertár

Professional Farmaline gyógyszertár

Elexa gyógyszertár

Seti gyógyszertár

Univers gyógyszertár

‘4 LÉPÉSBEN AZ ÖTLETTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG’

Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért egy egyszerű műveletsort követve, amely mérésből, tervezésből, 3D prezentációból és a kivitelezési munkálatokból áll, az ön megrendelése 15 napon belül készen van.