MediaPharm

HATÉKONY LED VILÁGÍTÁS

HATÉKONY LED VILÁGÍTÁS

Különösen hatékonyak a cégünk által gyártott világító cégtáblák és LED világítású gyógyszertári keresztek, amelyek egy modern gyógyszertár fontos kellékei.

 

 

NAGYOBB TÁROLÓHELY

A gyógyszertárak részére tervezett fiókrendszerek a hagyományos tárolórendszerekhez képest 70%-kal megnövelhetik a tárolt gyógyszerek mennyiségét ugyanakkora helyen, a speciális rekeszeknek köszönhetően. Ezekben a fiókokban a gyógyszerek tárolási módjának köszönhetően kevés hely marad szabadon a keskeny fiókok között, ezért több fiók fér el egymás alatt. Így a raktári nyilvántartás is könnyebben követhető . A gyógyszerek egymástól speciális elemekkel választhatók el, így nem keverednek a különböző gyógyszerek egymás között össze. Ezek az elemek a fiók teljes hosszában igény szerint mozgathatók.


MEGBÍZHATÓSÁG

Az önhordó szerkezetek, állítható lábakkal vannak ellátva, a fiókok oldalsó része aluminiumból készült, elülső és hátsó fele 1,5 mm-es lapból, a fiókok alsó része pedig rácslemez, és ABS-be burkolt csapágyakkal ellátott sínrendszeren mozognak, ezért a folyamatos használatnak kitéve is tartósak.

 

MODULÁRIS MEGOLDÁSOK

A moduláris szerkezeti megoldások számtalan variációt tesznek lehetővé. Az 5, 6, 10, 12 vagy 13 fiókos rendszerek bármilyen gyógyszertári bútorzat elemei lehetnek.

RENDSZEREZÉS ÉS SZEMLÉLETESSÉG

A fiókok elülső oldalán található 7 betűs feliratok megkönnyítik a gyógyszerek rendszerezését és fellelhetőségét, ugyanakkor egy jól szevezett gyógyszertár hatását keltik.

SPECIÁLIS BÚTORZAT GYÓGYSZERTÁRAK RÉSZÉRE

A MEDIApharm bútorzat előkelővé varázsolja a gyógyszertárat. Mivel a legjobb anyagokat és technológiákat ötvözi és mert a 16 éves tapasztalatunk felhasználásával készül. A bútorzat designja megfelelő energiát bocsát ki, és lehetővé teszi a belső terek maximális kihasználását. A bútorzat által hangsúlyozzuk, hogy a gyógyszerész képes a páciensek jólétét is kezelni, hiszen minden kéznél van, könnyen elérhető és jól szervezett. Sokféle anyagot használva saját egyéniséggel rendelkező bútorzatot készítünk.